UtazzVilagga.hu TAVEUNI Kft.

Igyekszünk ezen az oldalon a legjobb és törzsutasaink körében a legkedveltebb ajánlatokat kínálni a piacon létező legkedvezőbb áron! 20 éves szakmai múlttal rendelkező kollégáink mindent megtesznek, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásainkkal.

Elsősorban Ausztriában, Horvátországban, Szlovéniában és belföldön célunk a magyar piacon a legbővebb ajánlati listával rendelkezni télen és nyáron, de a világ bármely részére tudunk utazási ajánlatokat kínálni kedvező áron, ill. repülőjegyet vagy csak szállást foglalni.

Saját útjaink mellett több mint 50 utazási iroda bel- és külföldi ajánlatait is értékesítjük. Partner irodáink egész évben folyamatosan küldik nekünk akciós last minute ajánlataikat.

Vállalunk szállásfoglalásokat, útiterv összeállítást egyéni utasoknak, baráti társaságoknak programszervezést és tanulmányi utak összeállítását. Ezen kívül átvállaljuk az osztályfőnököktől a kirándulások megszervezését ill. gyerektáborok lebonyolítását kül- és belföldön egyaránt.

 

Reméljük honlapunk elnyeri tetszését és megtalálja a kedvére való ajánlatot és így minél hamarabb jövőbeli utasaink körében köszönthetjük Önt!

 

Köszönjük látogatását és jó böngészést kívánunk oldalunkon!

Üdvözlettel: az utazzvillagga.hu csapata

még töltünk